Als je lid wordt van de VPRO sluit je je aan bij ruim 250.000 andere leden en donateurs. Met je contributie draag je niet alleen direct bij aan het maken van meer breinvoer, maar geniet je ook nog eens van een paar mooie extra’s.

met jouw bijdrage maken we meer breinvoer

Veel mensen om ons heen snakken naar écht voedzame content. Daar willen we wat aan doen met programma’s die geesten verruimen en bubbels doorbreken: breinvoer. Dankzij je contributie kunnen we originele verhalen blijven maken waarvoor de subsidie onvoldoende is. Zo geven we samen een positieve draai aan de wereld!

Nicolaas Veul: ‘Mijn film De klimaatverkenner was een avontuur waar we 84 duizend euro extra voor nodig hadden. Ik wilde de gevolgen van de klimaatcrisis voelbaar maken door in Noorwegen te gaan vragen of we daar welkom zijn als bij ons de zee binnenkomt. Steun van onze leden maakte dat mogelijk.
Meer breinvoer in je mailbox? .

lekker veel inspiratie

De VPRO wil je prikkelen en inspireren. Leden krijgen daarom een welkomstpakket met breinvoer gespreksstarters, een maandelijkse nieuwsbrief en het jaarlijkse magazine: Etalage.

vpro-leden zien, horen en beleven meer

Laat je inspireren tijdens festivals als IDFA, IFFR en DDW, duik de inhoud in bij meetups, zit vooraan tijdens premières en ontmoet onze makers tijdens opnames of theatertours. Exclusief toegankelijk óf met een leuke korting.

Niet overtuigd maar wel meer breinvoer in je mailbox? Meld je aan!